Mesajul Directorului

 • Şcoala are un rol fundamental în pregătirea tinerilor pentru viaţă. Acesta este principiul de bază pe care se structurează educația oferită în cadrul tuturor școlilor care aparțin Lumina Instituții de Învățământ, începând de la grădiniță până la universitate.
  Credem cu tărie că educația trebuie să fie centrată pe elev, pe nevoile și particularitățile fiecăruia. Scopul nostru este de a pregăti absolvenții pentru cerințele societăţii informaţionale, în cadrul căreia să işi poată alege cea mai potrivită carieră.
  Idealul nostru educativ este realizarea unui model de dezvoltare armonioasă şi de manifestare deplină a personalităţii absolventului, cu întreaga gamă de calităţi de ordin intelectual, moral, profesional şi estetic.
  Școala înseamnă, în egală măsură, cunoaștere, știință, cultură, dar și morală, spiritualitate, dragoste.
  Fie ca împreună, dascăli, copii, părinți, comunitate, să ne unim eforturile în folosul celor ce sunt pe drumul cunoașterii, al descoperirilor și formării personalității.
  Tuturor – elevi, profesori, părinți – le mulțumim pentru efortul depus, pentru implicarea în viața școlilor Lumina și pentru interesul manifestat în dezvoltarea unui învățământ de calitate, la standarde europene.

  — Fehmi Cakar