Săptămâna Națională

01/12/2017
 • 1 Decembrie este ziua naţională a României şi are o însemnătate specială în societatea noastră. Totodată, această zi marchează un eveniment istoric foarte important: unirea Transilvaniei cu România, în anul 1918.

  Cu ocazia acestei zile, elevii ciclului primar și gimnazial de la Școala Spectrum din Ploiești au desfășurat nenumărate activități alături de cadrele didactice. Aceștia au intonat plini de emoție imnul țării „Deșteaptă-te, române!”, au realizat lucrări prin tehnici diverse la orele de AVAP, au studiat cu interes texte literare ce dezvoltă sentimentul patriotic.

  Elevii de gimnaziu au prezentat un program amplu, pregătit special pentru această zi, prin care își cinstesc țara.

  Săptămâna se încheie cu un târg culinar cu specific românesc. Elevii din toate clasele au pregătit cu grijă, alături de părinții lor, cele mai bune preparate tradiționale. Banii care au fost strânși în urma acestei activități vor fi donați unui caz caritabil.

 • Galerie de imagini

Saptamana limbilor moderneSarbatori frumoase!
Activitati organizate
Scoala noastra organizeaza o serie de programe de activitati extrascolare pentru a imbogati cunoasterea academica a elevilor:
 • Implicarea elevilor in concursuri, cercuri de creatie sau de perfomanta
 • Participarea elevilor in programe educative si comunitare
 • Diverse cluburi unde elevii sunt ajutati sa-si descopere talentele sau sa aprofundeze o anumita materie sau anumite cunostinte
Activitati recente