Praslea cel voinic si merele de aur

19/10/2016
  • Între creaţiile poporului nostru, basmul este unic prin valoarea etica si estetica, prin bogatia lui de idei si prin lumea fabuloasa pe care o creeaza.

    „Praslea cel voinic si merele de aur” este o poveste care ne misca inimile atunci cand suntem copii, insa nu doar atat. Ea contine un set de mesaje simbolice. Basmul incepe cu referirea la ,,un imparat puternic si mare”,care avea ,,o gradina frumoasa, bogata de flori si mestesugita nevoie mare”. Ce simbolizeaza oare marul cu mere de aur care se afla in aceasta gradina? Marul este ceva viu, aurul este ceva pretios. Prin urmare, merele de aur simbolizeaza un element vital, foarte pretios.

    Noi am dorit sa avem un asemenea mar miraculos si chiar am reusit sa il realizam. Oare cand vor face minuni pomii nostri???? Inca mai asteptam.

    Galerie de imagini

Așure, desertul preparat pe Arca lui NoeA, a, a! Acum e toamnă, daaa!
Activitati organizate
Scoala noastra organizeaza o serie de programe de activitati extrascolare pentru a imbogati cunoasterea academica a elevilor:
  • Implicarea elevilor in concursuri, cercuri de creatie sau de perfomanta
  • Participarea elevilor in programe educative si comunitare
  • Diverse cluburi unde elevii sunt ajutati sa-si descopere talentele sau sa aprofundeze o anumita materie sau anumite cunostinte
Activitati recente