Activitate educationala - "Limbă şi comunicare"

31/01/2018
 • În cadrul ariei curriculare „Limbă şi comunicare”, elevii clasei a VII-a A, îndrumaţi de prof. Costea Tudor, au prezentat în faţa colegilor lor şi a cadrelor didactice din şcoala noastră, o lecţie desfăşurată sub formă de proces literar.

  Scenariul a fost realizat după opera literară „Puiul” de I. Al. Brătescu – Voineşti. În urma argumentelor aduse de către procuror, de către avocatul apărării, de către martorii aduşi în instanţă, Completul de judecată trebuia să dovedească vinovăţia / nevinovăţia / achitarea pe de o parte a puiului de prepeliţă, pe de altă parte a mamei lui.

  În urma faptelor prezentate pe scenă cu mult talent, elevii, care şi-au luat rolul în serios, au evidenţiat mesajul: nesocotirea sfaturilor, a experienţei celor mai în vârstă (părinţi,  bunici, educatori), poate avea consecinţe dramatice.

  Activitatea s-a desfăşurat în timp ce pe ecran se derulau imagini din filmul inspirat de opera lui Brătescu -Voineşti.

  Aducem mulţumiri părinţilor elevilor de la clasa a VII-a A care s-au implicat şi prin procurarea costumaţiei necesare spectacolului.

  De asemenea, mulţumim conducerii şcolii pentru că ne-a sprijinit în această activitate, care, credem noi, şi-a atins scopul.

 • Galerie de imagini

Concursul Naţional de Discurs PublicActivitate practica – limba engleza
Activitati organizate
Scoala noastra organizeaza o serie de programe de activitati extrascolare pentru a imbogati cunoasterea academica a elevilor:
 • Implicarea elevilor in concursuri, cercuri de creatie sau de perfomanta
 • Participarea elevilor in programe educative si comunitare
 • Diverse cluburi unde elevii sunt ajutati sa-si descopere talentele sau sa aprofundeze o anumita materie sau anumite cunostinte
Activitati recente